18/03/2020

Dankjewel!

Het coronavirus houdt de hele wereld in zijn greep. De verspreiding van deze pandemie is erg zorgwekkend en bezorgt veel mensen, waaronder tevens onze medewerkers, angst.

Er rest ons niets anders dan de situatie te aanvaarden en kalm te blijven. Zorg voor een goede dagelijkse structuur en informeer je dagelijks over de wijzigende omstandigheden, hopelijk in positieve zin.

Maar vooral... vergeet niet te leven, bescherm jezelf en jouw geliefden. Het is cruciaal om lief te blijven voor elkaar en vooral ook voor jezelf. 

Via deze weg wil ik onze schoonmaakmedewerk(st)ers van harte danken voor de inspanningen in de afgelopen weken, vaak onder onzekere en moeilijke omstandigheden.

Wij hebben als directie voor jullie de nodige maatregelen genomen aangaande tijdelijke werkloosheid zodat er toch een inkomen is. Samen met de bijkomende steunmaatregelen genomen door onze overheid voor mensen in tijdelijke werkloosheid kunnen jullie deze moeilijke periode overbruggen.

Ik wil onze klanten danken voor hun steun en bemoedigende woorden waarbij, in deze barre tijden, een partnership staat als een rots in de branding. Wanneer deze crisis voorbij is zullen onze schoonmaakteams opnieuw paraat staan om dagelijks te zorgen voor propere gebouwen. 

Wij zijn als directie oprecht dankbaar te kunnen rekenen op zulke klanten én zulke medewerkers!

Draag zorg voor jezelf en voor elkaar. Tot gauw.

Marc Jans

Zaakvoerder