30/11/2017

Dolphins On Tour in Sterck.Magazine!

Vandaag verscheen in editie N°23 van Sterck.Magazine onze advertentie waarin we onze divisie Dolphins On Tour onder de aandacht brengen!

De schoonmaak van jouw bedrijf. Eenvoudig geregeld. Online.

Meer weten over onze divisie Dolphins On Tour? Surf dan naar www.dolphinsontour.be!


28/09/2017

Trots op onze advertentie in Sterck.Magazine!

Stijlvol publiciteit voeren... ook dat is Arion Facility Services! Vandaag verscheen in editie N°22 van Sterck.Magazine onze advertentie waarin we onze dienstverlening promoten.

Voor ons draait het altijd om beleving. Dat is waar wij in geloven.


19/09/2017

 

Opleveringsschoonmaak historisch hoofdgebouw op Be-Mine site!

Op de grootste industriële erfgoedsite van Vlaanderen heeft Arion Facility Services de opleverings-schoonmaak met succes uitgevoerd in het gerenoveerde kantoorgebouw. De mijnsite van Beringen omvat 100.000 m2 aan bestaand gebouwenpatrimonium. Daarmee is het de grootste industriële erfgoedsite in Vlaanderen en uniek in Europa. Met een masterplan voor herbestemming van 32 hectare mijnterrein, krijgt de historische locatie een waardige, waardevolle en eigentijdse invulling.

We zijn dan ook trots als schoonmaakonderneming uit Beringen dat we onder de verlichte schacht deze opdracht mochten uitvoeren met ons gespecialiseerd schoonmaakteam!


21/08/2017

Jobstudenten gaan van start!

Vandaag gingen onze jobstudenten van start! Na een geslaagde Pukkelpop is het nu tijd om centjes te verdienen en de lege portemonnee terug aan te vullen! Veel plezier toegewenst en welkom bij Arion!

Dat de sfeer er goed inzit merk je alvast bij dit fris kwartet!


28/06/2017

Arion Facility Services in


Om onze beleving over schoonmaak en facilitaire diensten verder kenbaar te maken bij het grote publiek hebben wij als onderneming ervoor gekozen om deel uit te maken van het Sterk.Netwerck. 

STERCK is een gedurfd initiatief om ondernemers bij mekaar te brengen op een originele manier.

Download hier ons bedrijfsprofiel zoals gepubliceerd in Magazine Sterck Limburg - N° 21 !

Download
STERCK_L_21_Arion.pdf
Adobe Acrobat document 298.7 KB

07/04/2017

Schot in de roos!

De oprichting van onze nieuwe divisie Dolphins On Tour is een schot in de roos! Ons innovatief idee inzake het kwaliteitsvol schoonhouden van KMO-bedrijven valt enorm in de smaak.

Sinds de start op 09 februari hebben reeds verschillende bedrijven gekozen voor onze dienstverlening!

Hartelijk dank aan onze klanten van het eerste uur, geweldig fijn dat jullie voor ons hebben gekozen!

www.dolphinsontour.be


10/03/2017

Arion Facility Services behaalt als eerste Belgische facilitaire dienstverlener het ISO 9001:2015 certificaat!

Certificatiebureau KIWA Belgium heeft op 28 februari ll. aan Arion Facility Services het felbegeerde ISO 9001:2015 certificaat uitgereikt.

In het auditrapport stond het volgende te lezen:

"Het management van deze organisatie is overtuigend doordrongen van het ISO 9001-gedachtengoed, is heel sterk klantgericht en wil zich met dit kwaliteitsmanagementsysteem onderscheiden in de markt. In het kader van de geplande ambitieuze groei van de organisatie verkiest de organisatie ervoor zoveel mogelijk digitaal te werken en softwarematige applicaties te gebruiken voor monitoring, meting en bewaking.

Een pluspunt!"

Bij ontvangst van het certificaat werd er op gepaste wijze getoast met een heerlijk Belgisch bier. Heldhaftig en hoffelijk als een ridder ... met open vizier ... zo gaan we als meest innovatieve facilitaire dienstverlener van België de toekomst tegemoet! 01/03/2017

Nieuwsbericht in Made in Limburg

Vandaag kreeg onze nieuwe afdeling Dolphins On Tour een vermelding in "Made in Limburg".

Download hier ons volledig persbericht

Download
Persbericht 22-02-17 - Dolphins On Tour.
Adobe Acrobat document 562.9 KB

09/02/2017

Met veel trots stellen wij je onze nieuwe divisie voor ... Dolphins On Tour!


De schoonmaak van jouw bedrijf. Eenvoudig geregeld. Online.

Met Dolphins On Tour richten wij ons tot KMO-bedrijven die op een snelle, transparante en eenvoudige manier online willen laten berekenen hoeveel de schoonmaak in hun bedrijf zal kosten.

Een zaakvoerder van een KMO-onderneming wil graag zélf beslissingen nemen, ook als het gaat om schoonmaak. Met Dolphins On Tour bepaal je als zaakvoerder zelf welke afspraken je wenst en hoeveel je wil uitgeven aan een kwaliteitsvolle schoonmaakdienstverlening. Hierdoor kunnen wij je een schoonmaakdienst aanleveren die bij jouw budget past, en niet meer of niet minder.

Nieuwsgierig? Hierbij onze uitnodiging op www.dolphinsontour.be.


14/09/2016

Arion Facility Services introduceert binnen haar afdeling schoonmaak het nieuwe QUICK & EASY systeem van gewaardeerde partner Werner & Mertz. QUICK & EASY is een mobiel, automatisch doseersysteem dat uit vijf duurzame schoonmaakproducten bestaat en één bakje water. Het heeft geen installatie, onderhoud of instructies nodig. Eén spray is geschikt om meerdere oppervlaktes schoon te maken. Het gemakkelijke systeem laat onze schoonmaakmedewerk(st)ers toe om elk oppervlak snel en makkelijk schoon te maken. De schoonmaakproducten en het water worden automatisch gemengd bij het sproeien. De productpatronen hebben bovendien het Cradle to Cradle™ Gold certificaat en de samenstelling het Platinum certificaat. Alle QUICK & EASY producten dragen het EU-ECOLABEL.


14/02/2016

 

Arion Facility Services opent nieuwe afdeling ARIONAROMA!

Geurmarketing is in ons land nog niet zo bekend ... Als meest vooruitstrevende facilitaire dienstverlener van België geloven wij echter zeer sterk in de invloed van geuren op menselijk gedrag en de beleving binnen gebouwen. De oprichting van onze afdeling ARIONAROMA kon bijgevolg niet uitblijven ...

Met ARIONAROMA geven wij professioneel advies inzake geurmarketing en verzorgen wij de volledige installatie van geurmachines in winkels, hotels, ziekenhuizen, tandartspraktijken, scholen, bedrijven, woonzorgcentra, theaters, bioscoopcomplexen, recreatieparken ...

Onze geuren zijn 100% natuurlijk zonder alcohol of water, zijn van de beste kwaliteit en worden ontwikkeld door de beste parfumeurs.


18/01/2016

Anders denken over schoonmaken ... Arion Facility Services introduceert de i-mop!

Arion Facility Services is de meest vooruitstrevende facilitaire dienstverlener van België en speelt in op innovatieve trends en ontwikkelingen binnen de schoonmaakbranche.

We weten dat tot op vandaag 70% van alle oppervlakken nog handmatig met emmer en vloermop worden schoongemaakt. Dat kost tijd en is ondanks de toepassing van ergonomische schoonmaaksystemen door foutief gebruik lichamelijk belastend en uiteindelijk is het nooit zo proper als u het wilt hebben.

Gewone schrobzuigautomaten werken alleen in grote ruimten. De i-mop is echter een schrob-zuiger die kan schoonmaken onder tafels, in dienstruimten, onder wasbakken en die ter plaatse 180° kan draaien!

De i-mop is makkelijk mee de trap op te nemen en is makkelijk op te bergen in de bezemkast.

Arion Facility Services zorgt ervoor dat elke investering in schoonmaakmachines niet alleen verantwoord is maar ook een toegevoegde waarde geeft in de uitvoering van het werk en het uiteindelijke schoonmaakresultaat. De i-mop zal hier in de toekomst zeker toe bijdragen! 


11/12/2015

Ball Washing ... een nieuwe service van Arion!

Indoor speeltuinen zijn leuk voor alle leeftijden ...

Veiligheid en hygiëne zijn dan ook topprioriteiten!

Arion Facility Services zorgt voor een kwaliteitsvolle reiniging van ballenbaden. Met onze specialistische dienstverlening

"Ball Washing" wordt uw indoor speeltuin extra gewaardeerd op hygiëne! Ouders zien immers hun kinderen liever spelen in een hygiënisch propere indoor speeltuin, zonder gevaar voor infecties allerhande. Sterker nog ... regelmatig onderhoud en reiniging van de ballenbaden is een absolute noodzaak!


10/12/2015

Arion Facility Services lanceert nieuwe service "washroom solutions"!

Opdrachtgevers kunnen verschillende meningen hebben over een goede toilethygiëne.

Arion Facility Services heeft dan ook het beste van twee werelden samengebracht onder een nieuwe service "washroom solutions". 

Met ons aanbod washroom services hebben opdrachtgevers de keuze uit kwaliteitsvolle sanitaire benodigdheden die door onze mensen dagelijks worden aangevuld tijdens het schoonmaken. 

Ons aanbod hand dryers is dan weer geschikt voor klanten die om specifieke redenen kiezen voor handdroging. Het mooie echter aan ons aanbod is dat klanten artikelen uit washroom services kunnen combineren met een hand dryer ... zoals we al zeiden ... het beste van twee werelden!


24/11/2015

Dolphins on the road!

Representatief, fris en stijlvol ... zo kan je het beste onze wagenbranding omschrijven.

Ons herkenbaar logo met de 2 dolfijnen is binnenkort niet meer uit ons straatbeeld weg te denken!

Arion Facility Services is veruit de meest vooruitstrevende facilitaire dienstverlener van België.

Onze mensen gaan iedere ochtend met een opgeheven hoofd op weg om ons bedrijf te promoten.

Elke dag weer op weg naar tevreden opdrachtgevers en naar prospecten die een kwaliteitsvolle dienstverlening tegen eerlijke tarieven weten te waarderen. 


21/10/2015

De introductie van de nieuwe bedrijfskleding van Arion Facility Services is een feit ...

Fijne reacties, blije gezichten en een trots gevoel om deel te mogen uitmaken van onze organisatie,

dat is onze beleving bij het overhandigen van de nieuwe bedrijfskleding aan onze medewerksters!

Dankjewel aan iedereen om dit trotse gevoel uit te dragen bij onze klanten!


01/10/2015

Trots!

Dat is het gevoel dat ons vandaag heeft overmeesterd ...

De nieuwe bedrijfskleding is gearriveerd! Het resultaat is net zoals we verwacht hadden ... elegant, stijlvol, uniek ... ja, zelfs flashy!

Een gedurfde kleurencombinatie, jazeker en een prachtige borduring!

We zijn ervan overtuigd dat de nieuwe werkkledij heel wat positieve reacties zal losmaken en we hopen dat onze medewerkers met evenveel TROTS het imago van ons bedrijf bij onze klanten zullen etaleren.

Onze nieuwe bedrijfskleding straalt alles uit waar we voor staan:

frisheid, creativiteit, innovatie en betrouwbaarheid!

Kortom, een bedrijf waar je graag voor werkt en graag mee werkt!29/07/2015

Arion Facility Services adopteert een ... dolfijn!

Dolfijnen ... ze zijn intelligent, speels maar ook kwetsbaar.

Ze worden bedreigd door vervuiling en komen vaak ongewild terecht in de netten van vissers.

Arion Facility Services houdt van dolfijnen ... ze maken deel uit van ons logo en dus ook van ons bedrijf.

Reden genoeg voor ons om symbolisch een dolfijn te adopteren en een belangrijke bijdrage te leveren in de strijd om de toekomst van de dolfijn te verzekeren!

WWF probeert alle bedreigingen aan te pakken en de dolfijnen zo goed mogelijk te beschermen door:

  • de voortplantingsgebieden van de dolfijnen te beschermen
  • onderzoek te voeren naar de doodsoorzaak van aangespoelde dolfijnen en de impact van de jacht
  • samen te werken met de plaatselijke vissers en duurzame vismethodes te promoten die de bijvangst verminderen
  • te pleiten voor de oprichting van natuurreservaten in zee waarbinnen de jacht volledig verboden is
  • de strijd aan te gaan tegen de vervuiling en de klimaatverandering

29/06/2015

Dressed to Clean ... 

De schoonmaaksters van Arion dragen bedrijfskleding speciaal ontworpen voor onze onderneming.

De kleding is elegant, stijlvol, zeer representatief en heeft een professionele uitstraling. Bovendien is de kleding duurzaam en comfortabel.

Arion levert een meerwaarde door haar personeel representatieve bedrijfskleding te gunnen nl. een gevoel van waardering en trots bij onze mensen. De nieuwe bedrijfskleding die mooi aansluit op onze nieuwe huisstijl gaat weldra in productiefase. Hierbij alvast een sneakpreview...20/04/2015

Tijd voor een nieuwe huisstijl. 

Het zijn inspirerende tijden. Onder invloed van nieuwe generaties, nieuwe technologieën en nieuwe manieren van werken verandert het leven in een snel tempo. Het is net die dynamiek die ervoor zorgt dat wij iedere dag op het puntje van onze stoel plaatsnemen om maar niets te missen.

Net daarom heeft Arion een nieuwe huisstijl ontwikkeld die gelijk staat aan onze uitstraling: 

innoverend, fris en betrouwbaar