Indien u 100% tevreden bent over het onderhoud en de hygiëne van uw school hebben wij niets gezegd. In alle andere gevallen hebben wij u heel wat te vertellen ...

... zoals hoe u kopzorgen kan vermijden zodat uw kernactiviteit, nl. het aanbieden van kwalitatief goed onderwijs steeds op de eerste plaats komt. Want hoe u het ook bekijkt, het schoonhouden van een school in eigen beheer is geen sinecure. Vervanging bij ziekte, aanschaf van materialen, een veeleisende administratieve ondersteuning en stijgende kosten in het onderhoud van uw gebouwen zijn enkele stressfactoren die de kop opsteken.

Bij het managen van een school komt vandaag de dag heel wat kijken. Wanneer daar ook nog de zorg voor het schoonhouden van de school bijkomt betekent dit vaak een extra belasting.

Arion Facility Services meldt zich daarom bij schooldirecties aan om haar kwaliteitsvolle schoonmaakdienstverlening aan te bieden. Steeds meer schoolinstellingen schenken hun vertrouwen aan onze organisatie. Kwaliteit en flexibiliteit zijn hierbij altijd de kernwoorden. Een goed onderhouden school is tenslotte een basisvoorwaarde voor een optimale werkomgeving voor leerkrachten en leerlingen.

Arion Facility Services biedt haar excellente schoonmaakdienstverlening aan in kleuter- en lagere scholen, secundaire scholen, internaten, hogescholen en universiteiten. 

Samen met u wordt bepaald welke schoonmaak-frequenties en welk schoonmaakresultaat gewenst is.

Wij zorgen voor een heldere schoonmaakovereenkomst en een op maat gesneden werkprogramma. 

Tijden veranderen, de maatschappij verandert... ook wij evolueren op een positieve manier mee!

Daarom geven wij met onze verfrissende aanpak een nieuwe impuls aan het dagelijks en periodiek schoonhouden van scholen. Hoe we dat doen? Hartelijk welkom op www.propereschool.com.


Uw schoolinstelling gaat een offerteaanvraag organiseren en u ontvangt ook graag een offerte van onze organisatie? Vul dan hieronder uw gegevens in en wij doen graag mee aan de offerteronde!

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.U wenst uw schoonmaakwerkzaamheden uit te besteden maar u weet niet hoe u dit moet aanpakken? Het (Europees) aanbesteden van een schoonmaakcontract vereist dan ook de nodige kennis en expertise. Ons facilitair adviesbureau ArionSolution kan u hierbij helpen!

www.arionsolution.be