Uw afval, onze zorg.

Wanneer u afval scheidt op de plek waar het ontstaat, kan het opnieuw als grondstof ingezet worden. Wij helpen u daarbij. Onze getrainde medewerkers weten wat er nodig is om uw afval snel, slim en duurzaam te verzamelen en te verwerken tot nieuwe grondstoffen. 

Arion Facility Services heeft een unieke samenwerking met Ecosmart inzake duurzaam en efficiënt afvalbeheer.


Zorgeloos afvalbeheer

Wij ondersteunen u bij uw totale afvalbeheer. U kiest voor 1 duidelijk en deskundig aanspreekpunt.

Daarbij stemmen we de processen af op uw wensen en werkwijze. Of het nu gaat om een koffiebekertje, het oud papier, het oude meubilair, bouwafval of verhuisafval, u heeft er geen omkijken meer naar.

Wij inventariseren uw pand en bepalen samen uw wensen op het gebied van inzamelmiddelen, het serviceniveau en de prestatie-indicatoren. Verder zorgen wij voor de communicatie en de implementatie.

Representatieve werkplek

Het "nieuwe werken". Een populair begrip. Onze huidige maatschappij vraagt een andere manier van werken. Daar horen ook andere kantoorfaciliteiten bij. Afvalinzameling is daarbij een belangrijk aspect.

Met stijlvolle inzamelmiddelen en getrainde medewerkers dragen wij bij aan orde en netheid op en rondom de werkplek.

Bespaar op uw afvalkosten

Met Ecosmart zorgt u voor scheiding vanaf de bron. Hierdoor is uw afval beter te recyclen en blijft het grondstof voor nieuwe producten of energie. Daarmee dalen ook de verwerkingskosten aanzienlijk. Met Ecosmart zorgt u dus voor een reductie van uw totale afvalfactuur, terwijl de kwaliteit en het gemak toenemen.

Middelen naar wens

De uitstraling van uw werkomgeving is belangrijk voor de prestaties van uw mensen.

Daarom biedt Ecosmart u een breed gamma aan inzamelmiddelen waarin gemak en design hand in hand gaan. Indien gewenst kunnen de inzamelmiddelen worden vormgegeven in uw eigen huisstijl.

Interesse? Contacteer ons voor meer informatie. Wij adviseren u graag tijdens een vrijblijvend gesprek.