Kantoren


Een proper bedrijf heeft een positief effect op de productiviteit en het werkplezier van uw mensen.

Het is immers fijn werken en efficiënt vergaderen in een propere werk- en leefomgeving. Onze vaste schoonmaakteams werken graag tijdens de kantooruren, ons contact met de gebruikers van uw kantoren levert ook voor u voordelen op. De representatieve en herkenbare schoonmaaksters en schoonmakers van Arion Facility Services hebben bovendien een erg hoog hospitality-gehalte. Dagelijks contact met uw eigen medewerkers zorgt ervoor dat het leveren van maatwerk voor ons eenvoudig, transparant en kwaliteitsvol wordt.

Door het Nieuwe Werken veranderen werkplekken en werktijden.

Medewerkers en bezoekers zijn onregelmatig aanwezig op kantoor. 

Arion Facility Services gaat hier flexibel mee om door het aanbieden van resultaatgerichte schoonmaakovereenkomsten.

Heeft u liever een overeenkomst met een vast schoonmaakprogramma op vaste tijdstippen? Dan is een inspanningsgerichte schoonmaakovereenkomst voor uw bedrijf dé oplossing.  

Arion Facility Services staat voor eerlijke en transparante schoonmaakcontracten aan interessante tarieven. Wij zetten kwaliteitsvolle schoonmaakproducten en -materialen in, kennen een erg laag ziekteverzuim en hebben loyale en tevreden schoonmaakmedewerkers. Daarnaast krijgen wij van onze opdrachtgevers een tevredenheidspercentage dat boven de 90% ligt! Met deze ingrediënten begrijpt u dan ook dat we een bijzondere aandacht hebben voor u als klant.