Zorg


Arion Facility Services gelooft erin dat een oprechte aandacht voor mensen in belangrijke mate bijdraagt aan de schoonmaakbeleving en dat een propere omgeving positief bijdraagt aan een aangenaam verblijf voor uw bewoners.

Een verantwoord proper gebouw is van groot belang in de gezondheidszorg.

Arion Facility Services werkt daarom met de juiste schoonmaakproducten en schoonmaakmaterialen waardoor hygiënisch en veilig wordt schoongemaakt mét rendement. Zo zorgen wij voor een maximaal hygiëne-niveau en wordt de kans op zorginfecties geminimaliseerd.

Onze kwaliteitsvolle schoonmaakdienstverlening in combinatie met de hospitality van onze nette schoonmaakmedewerkers maken hét verschil in uw woonzorgcentrum.

In uw woonzorgcentrum verblijven mensen voor een langere tijd. Het is dan ook vanzelfsprekend dat de bewoners en patiënten zich thuis voelen. Arion Facility Services speelt hierop in en zorgt ervoor dat mensen op hun gemak zijn met vaste gezichten die vertrouwen wekken. Wij stemmen ons werk af per afdeling of zelfs per persoon en reiken een helpende hand waar nodig, zo is het prettig en efficiënt samenwerken met uw zorgverleners.