Facilitaire diensten


Hoe ervaren medewerkers en bezoekers uw schoolinstelling?

Schoolinstellingen hechten steeds meer waarde aan de beleving en de verwachting van hun gebruikers van het pand en hun bezoekers. De beleving van de dienstverlening wordt steeds belangrijker. Arion Facility Services zorgt ervoor dat de beleving van schoonmaak binnen uw organisatie zo aangenaam mogelijk wordt ervaren. Wij doen dit met een kwaliteitsvolle schoonmaakdienstverlening maar ook met onze ondersteuning door onze Facility Hosts.

Sanitaire benodigdheden zijn vanzelfsprekende goederen... een zeepdispenser en handdroogsysteem bij alle wastafels. Het is een noodzakelijk goed maar speelt een belangrijke rol bij het gevoel dat u aan uw medewerkers en bezoekers wilt uitdragen. Onze washroom solutions dragen dan ook bij een de totale beleving van uw medewerkers en gasten.

Hoe kunnen we er in de toekomst zeker van zijn dat een ruimte voldoende werd schoongemaakt of gedesinfecteerd? Gaan we onze eigen medewerkers, bezoekers en gasten een veilig en schoon gevoel kunnen geven in gebouwen die wellicht opnieuw een "normale" bezetting zullen hebben? In samenwerking met Loop Robots introduceren wij robot SAM. Een door Loop Robots ontwikkelde robot die met UVC-licht ruimtes snel en grondig desinfecteert. Naast het feit dat er geen chemicaliën worden gebruikt biedt deze nieuwe technologie nog vele andere voordelen.