Facilitaire diensten


Hoe ervaren medewerkers en bezoekers uw schoolinstelling?

Schoolinstellingen hechten steeds meer waarde aan de beleving en de verwachting van hun gebruikers van het pand en hun bezoekers. De beleving van de dienstverlening wordt steeds belangrijker. Arion Facility Services zorgt ervoor dat de beleving van schoonmaak binnen uw organisatie zo aangenaam mogelijk wordt ervaren. Wij doen dit met een kwaliteitsvolle schoonmaak-dienstverlening maar ook met onze ondersteuning door onze Facility Hosts.

Sanitaire benodigdheden zijn vanzelfsprekende goederen... een zeepdispenser en handdroogsysteem bij alle wastafels. Het is een noodzakelijk goed maar speelt een belangrijke rol bij het gevoel dat u aan uw medewerkers en bezoekers wilt uitdragen. Onze washroom solutions dragen dan ook bij een de totale beleving van uw medewerkers en gasten.

De waardering van een ruimte vinden wij als organisatie ook erg belangrijk.

Ruikt het ergens lekker, dan voelen wij ons op ons gemak, beoordelen wij de omgeving positiever en willen we er (onbewust) door deze positieve ervaring weer terugkomen. Bij ons kun je dan ook terecht voor gepaste geursystemen.