Facilitaire diensten


Hoe ervaren medewerkers en bezoekers uw schoolinstelling?

Schoolinstellingen hechten steeds meer waarde aan de beleving en de verwachting van hun gebruikers van het pand en hun bezoekers. De beleving van de dienstverlening wordt steeds belangrijker. Arion zorgt ervoor dat de beleving van schoonmaak binnen uw organisatie zo aangenaam mogelijk wordt ervaren. Wij doen dit met een kwaliteitsvolle schoonmaakdienstverlening maar ook met onze ondersteuning door onze Facility Hosts.

Sanitaire benodigdheden zijn vanzelfsprekende goederen... een zeepdispenser en handdroogsysteem bij alle wastafels. Het is een noodzakelijk goed maar speelt een belangrijke rol bij het gevoel dat u aan uw medewerkers en bezoekers wilt uitdragen. Onze washroom solutions dragen dan ook bij een de totale beleving van uw medewerkers en gasten.

Hoe kunnen we er in de toekomst zeker van zijn dat een ruimte voldoende werd schoongemaakt of gedesinfecteerd? Gaan we onze eigen medewerkers, bezoekers en gasten een veilig en schoon gevoel kunnen geven in gebouwen die wellicht opnieuw een "normale" bezetting zullen hebben? Met de i-fogger kunnen wij snel oppervlakken en hele ruimtes desinfecteren.

Als schoonmaakbedrijf willen we blijvend evolueren en onze schoonmaak-dienstverlening constant verbeteren. Door het gebruik van co-bots kan een hoog serviceniveau worden gehaald en zelfs overtroffen zonder dat er extra middelen nodig zijn. De schoonmaakresultaten zullen constant zijn en resulteren in een proper en hygiënisch schoolgebouw.