Specialistische schoonmaak


Bijzondere ruimtes vragen om bijzonder onderhoud.

In onze samenwerking met uw school streven we naar een kwaliteitsvol dagelijks en periodiek schoonmaakonderhoud. We erkennen dat elke ruimte een specifieke aanpak en zorg vereist. Bij Arion kunt u dan ook terecht voor gespecialiseerd onderhoud van vloeren en computer-apparatuur. Ons voornaamste doel is om u te ontzorgen, gemoedsrust te bieden en te verzekeren dat alles professioneel wordt verzorgd.


Conserveren van linoleum- en pvc-vloeren

Het verwijderen van oude waslagen op linoleum- en pvc-vloeren vraagt een specialistische aanpak. De oude waslagen worden verwijderd en de vloer wordt vervolgens opnieuw beschermd met minimaal twee waslagen. Zo blijft uw linoleum- of pvc-vloer weer geruime tijd netjes met behoud van glans (mat of high-gloss) en wordt slijtage voorkomen.


Kristalliseren van natuurstenenvloeren

Ligt uw natuurstenenvloer er dof bij? Met behulp van chemicaliën wordt de toplaag van uw natuurstenenvloer verhard. De doffe vloer krijgt haar glans weer terug en de verdichting van de toplaag zorgt bovendien voor minder vuilindringing. 


Verwijderen van kauwgom

Het verwijderen van kauwgom is een groot probleem en een bron van kopzorgen bij lokale overheden, scholen, universiteiten, winkelketens, openbaar vervoer en sportaccomodaties. Arion heeft een praktische oplossing voor het verwijderen van kauwgom. Met een revolutionair apparaat verandert de lelijke kauwgom in een poeder dat makkelijk kan worden weggeborsteld zonder de onderliggende oppervlakte te beschadigen én op een milieuvriendelijke manier.


Computerreiniging

Computers en telefoontoestellen zijn een broedplaats van tienduizenden bacteriën en virussen. Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat al die bacteriën verkoudheid, huidirritaties en ook griep kunnen veroorzaken. Een propere computer is dan ook een kleine investering met een groot resultaat. Een propere werkplek en propere apparatuur draagt bij aan tevreden werknemers en dat leidt dan weer tot minder ziekteverzuim!