Specialistische schoonmaak


Conserveren van linoleum- en pvc-vloeren

Het verwijderen van oude waslagen op linoleum- en pvc-vloeren vraagt een specialistische aanpak. De oude waslagen worden verwijderd en de vloer wordt vervolgens opnieuw beschermd met minimaal twee waslagen. Zo blijft uw linoleum- of pvc-vloer weer geruime tijd netjes met behoud van glans (mat of high-gloss) en wordt slijtage voorkomen.


Kristalliseren van natuurstenenvloeren

Ligt uw natuurstenenvloer er dof bij? Met behulp van chemicaliën wordt de toplaag van uw natuurstenenvloer verhard. De doffe vloer krijgt haar glans weer terug en de verdichting van de toplaag zorgt bovendien voor minder vuilindringing. 


Verwijderen van kauwgom

Het verwijderen van kauwgom is een groot probleem en een bron van kopzorgen bij lokale overheden, scholen, universiteiten, winkelketens, openbaar vervoer en sportaccomodaties. Arion Facility Services heeft een praktische oplossing voor het verwijderen van kauwgom. Met een revolutionair apparaat verandert de lelijke kauwgom in een poeder dat makkelijk kan worden weggeborsteld zonder de onderliggende oppervlakte te beschadigen én op een milieuvriendelijke manier.


Computerreiniging

Computers en telefoontoestellen zijn een broedplaats van tienduizenden bacteriën en virussen. Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat al die bacteriën verkoudheid, huidirritaties en ook griep kunnen veroorzaken. Een propere computer is dan ook een kleine investering met een groot resultaat. Een propere werkplek en propere apparatuur draagt bij aan tevreden werknemers en dat leidt dan weer tot minder ziekteverzuim!


Reiniging van glaswerk

Propere, blinkende ramen zien er niet alleen netjes uit, ze laten ook meer licht door. Arion Facility Services biedt glasbewassing (traditionele methode of met osmose) aan met een team van specialisten. Wij adviseren u over de meest aangewezen frequentie en de juiste methode, afgestemd op het soort gebouw, de hoogte en de locatie. Uiteraard wordt de uitvoering afgestemd met de meest veilige methode (met of zonder hoogwerker).