Creatief. Innovatief. Belgisch.

Als meest innovatieve facilitaire dienstverlener van België zijn wij in de geweldige positie dat wij gedurende de dag veel mensen ontmoeten en de mogelijkheid hebben hen een positieve beleving mee te geven. Zo creëren wij telkens een positief moment dat terugkomt in iemands terugblik op zijn of haar dag.

Passie, emotie, écht contact en een verrassende service maken deel uit van de beleving in de hedendaagse werkomgeving. Met onze diensten creëren wij beleving binnen een gebouw waarbinnen mensen kunnen excelleren en tot buitengewone prestaties kunnen komen, nu én in de toekomst.

Wij hebben de overtuiging dat een kwaliteitsvolle dienstverlening tegen eerlijke tarieven bijdraagt aan goed ondernemerschap. Door onze houding stimuleren wij anderzijds opdrachtgevers bij te dragen aan goed opdrachtgeverschap. 

Kiezen voor Arion Facility Services als partner in schoonmaak en geïntegreerde facilitaire diensten staat gelijk aan kiezen voor 30 jaar ervaring en kiezen voor groei in onze eigen Belgische economie! 

Hoewel ons hoofdkantoor gevestigd is in Beringen zorgen wij altijd voor een lokale tewerkstelling. 

Zo creëren wij nieuwe jobs in uw eigen regio en geven wij op onze manier een positieve drive aan de regionale economie.


Arion Facility Services is lid van ABSU (Algemene Belgische SchoonmaakUnie)