Franchise? Aangename kennismaking!

Succesvol zijn betekent voor ons blijvend investeren in onze medewerkers en ons kwaliteitsgedachtegoed blijven delen met onze opdrachtgevers binnen het onderwijssegment.

Mooie groeicijfers realiseren met een gezond en transparant rendement is uiteraard schitterend. Maar we willen verder gaan dan dit!

Arion brengt positieve veranderingen binnen de schoonmaaksector. Veranderingen waarbij kwaliteitsvolle en duurzame schoonmaak de standaard is en medewerkers niet alleen plezier hebben in hun werk maar ook gewaardeerd worden.

Veel schoonmaakorganisaties die actief zijn in België groeien door fusies en overnames. Wij kiezen er bewust voor om autonoom te groeien. En dan nog het liefst met een franchise-formule. Onze wens om te groeien maakt integraal deel uit van onze strategie. Niet omdat wij de grootste dienstverlener willen zijn, maar omdat groei dynamiek oplevert en ons uitdaagt telkens weer innovatief te zijn.

Wat betekent franchise bij Arion Facility Services concreet? 

Wij sluiten met jou als franchisenemer een overeenkomst af. Hierdoor bekom je van ons het recht om onze kwaliteitsvolle schoonmaakdienstverlening in het onderwijssegment te commercialiseren in ruil voor een financiële compensatie.

Wij zorgen voor:

  • Een heldere overdracht van onze expertise en knowhow aan jou als franchisenemer
  • Een gepaste ondersteuning op elk onderdeel van de bedrijfsvoering
  • Enthousiasme en passie om onze merken te vertegenwoordigen

De voordelen van franchise.

Franchise creëert een dynamiek die voor beide partijen een stimulans betekent. Als franchisenemer ben je immers meer gemotiveerd om samen met ons een succes te maken van onze organisatie. Als franchisegever willen wij graag optimaal bijdragen aan een flinke boost voor jouw omzet en rendabiliteit!

Ben jij een franchisenemer-type?

Ondernemen in de schoonmaak- en facilitaire sector is booming business!

Als franchisenemer bij Arion Facility Services bezit je échte ondernemingsgeest en heb je zeer goede managementcapaciteiten. Je kan goed omgaan met stressvolle situaties en beschikt over een sterk karakter. Je staat open voor zowel nieuwe suggesties en ideeën als meningen van klanten en onze organisatie.

Je kan volharden om succesvol te worden en te blijven in onze boeiende sector!

Koffie?

Ben je klaar voor een nieuwe uitdaging bij de meest innovatieve facilitaire dienstverlener van België? Schrijf ons dan, wij verwelkomen je graag met een lekker kopje koffie. Jouw aanvraag wordt discreet en in alle vertrouwen behandeld.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.