De eerste indruk is belangrijk en bepalend in de beleving die een bezoeker of medewerker bij uw schoolorganisatie heeft.


Eén aanspreekpunt voor alle facilitaire zaken.

Een Facility Host waakt over de facilitaire beleving binnen uw schoolinstelling. Iemand die zorgt voor een hoog kwaliteitsniveau en een optimale beleving binnen uw gebouwen. Onze Facility Hosts hebben dagelijks te maken met schoonmaak, servicewerkzaamheden en controlerondes.

Daarnaast biedt onze Facility Host ondersteuning bij dringende werkzaamheden en volgt opmerkingen en calamiteiten op. Onze Facility Host is uw aanspreekpunt voor al uw facilitaire zaken en staat in direct contact met u, uw medewerkers én uw gasten. Daarom selecteren wij onze Facility Hosts op hoge klantgerichtheid, proactiviteit en een hoog hospitality-vermogen. 

Wat doet een Facility Host?

Een Facility Host is uw aanspreekpunt voor schoonmaak en andere servicewerkzaamheden. Door het inzetten van een Facility Host zorgt u voor continue zichtbaarheid, een uitstekend kwaliteitsniveau en een extra beleving binnen uw organisatie.

Hoe wij dat doen?

Onze Facility Hosts zijn voor minstens 25% vrijgesteld van schoonmaaktaken.

Zo kunnen wij een positief effect realiseren op de ervaringen van uw eigen medewerkers en gasten. 

EXCELLENCE & EXPERIENCE

Selectie


In onze werving en selectie besteden wij zeer veel aandacht aan de persoon achter het curriculum vitae. Enthousiasme, genieten van het persoonlijke contact met bezoekers, oprechte betrokkenheid en zorgzaamheid zijn essentiële eigenschappen voor een Facility Host van Arion Facility Services.

Gastbeleving


Iedere gast die op bezoek komt vormt voor zichzelf een beleving van wat hij of zij ziet, voelt, ruikt en proeft. Het is dan ook van belang dat deze beleving zo positief mogelijk is. Arion Facility Services is zich hiervan bewust en zet zich samen met de Facility Hosts actief in om de elementen waar wij een invloed op kunnen hebben positief te ontwikkelen.

Bedrijfskleding


Onze Facility Hosts gaan gekleed in bedrijfskleding met een zeer representatieve en professionele uitstraling. Goed passende en representatieve bedrijfskleding draagt tevens bij aan een gevoel van waardering en trots bij onze mensen.