Voor ons draait het altijd om beleving.

Dat is waar wij in geloven.


Verbinding


Wij volgen een langetermijnstrategie gericht op het ontwikkelen, opbouwen en onderhouden van onze relaties met onze klanten. Wij verbinden onderwijs-organisaties aan ons en stellen ons actief op als kennispartner op gebied van schoonmaak en facilitaire diensten. Onze primaire focus ligt hierbij op de menselijke factor. Wij werken voor onderwijsorganisaties die een duidelijke visie hebben over hetgeen zij wensen uit te dragen naar hun medewerkers, leerlingen en bezoekers. Het is die identiteit waar wij het verlengstuk van zijn met een hoge inzet aan hospitality.


Samen sterker


Onze mensen behoren tot de best opgeleide talenten in onze branche en samen leveren wij een grote bijdrage aan de wijze waarop mensen binnen de werk- en leeromgeving functioneren en in hun vel zitten. Wij weten immers als geen ander dat gelukkige mensen betere prestaties leveren, productiever zijn en meer energie hebben.


Innovatie


Arion Facility Services is de meest innovatieve facilitaire dienstverlener van België. Wij zijn constant op zoek naar nieuwe technologieën en marktontwikkelingen binnen de schoonmaakbranche en de facilitaire sector. 

Op deze manier creëren wij continue aansluiting op een veranderende werkomgeving en behoeftes en trends in onze maatschappij.


Duurzaamheid


Wij zetten ons op een net zo innovatieve manier in voor het milieu als voor onze diensten. Onze schoonmaakmaterialen zijn ergonomisch en duurzaam in gebruik. Wij werken met ecologische schoonmaakproducten gecertificeerd volgens het Cradle to Cradle principe die veilig zijn voor de gebruikers en ons milieu zo min mogelijk belasten. Verpakkingsmateriaal wordt hierdoor aanzienlijk gereduceerd. Ons personeel wordt opgeleid om zuinig om te springen met verbruik van water en energie en om bewust om te gaan met afvalscheiding. Onze administratie wordt volledig digitaal aangestuurd waardoor papierverbruik tot een absoluut minimum wordt gereduceerd.