At your service.


Tevreden klanten

Arion werd in 2005 opgericht door Marc Jans vanuit de overtuiging dat eerlijkheid het langste duurt. Opdrachtgevers betalen immers voor een correcte schoonmaakservice maar hebben vaak niet door dat hun schoonmaakdienst-verlener stiekem handelt. Dit uit zich in het feit dat veel schoonmaakorganisaties nog steeds over de rug van hun eigen klanten en hun eigen schoonmaak-medewerkers proberen de winsten op te poetsen. 

Tevreden personeel

Veel schoonmaakmedewerkers zijn vaak niet meer gelukkig met hun werksituatie. Bij Arion kunnen al onze medewerkers rekenen op ons respect, onze aandacht en een gelijkwaardige behandeling. Wij bieden onze mensen een gezonde werkdruk, een verloning conform onze CAO, moderne en ergonomische schoonmaaktechnieken en -materialen, de beste schoonmaakmachines én een fijne werksfeer. 

Dolfijnen

Het toevoegen van dolfijnen aan ons logo heb ik bewust gekozen.

Waarom? Omdat onze manier van werken naadloos aansluit op de manier waarop dolfijnen met mekaar samenwerken en communiceren. Daarnaast zijn dolfijnen intelligente dieren die creatief op zoek gaan naar oplossingen.

Arion


De naam Arion komt uit de Griekse mythologie en was voor mij een erg persoonlijke keuze. Maar dat kom ik je graag zelf toelichten!

Marc Jans

Oprichter - Bezieler - Gepassioneerd ondernemer