Specialist in scholenonderhoud.


Bij het managen van een school komt vandaag de dag heel wat kijken. Schooldirecties kunnen dan ook rekenen op hun dagelijkse portie stress. Wanneer daar ook nog eens de zorg voor het schoonhouden van de school bijkomt, betekent dat een extra belasting.

Deze problematiek is voor ons aanleiding geweest om de schoonmaak in scholen, internaten en universiteiten op een nieuwe en verfrissende manier verder te ontwikkelen. Kwaliteit en flexibiliteit zijn hierbij altijd de kernwoorden. En dat is een hele kopzorg minder want een goed schoongehouden school is tenslotte een basisvoorwaarde voor een optimale werk- en leeromgeving voor uw kader, uw leerkrachten én uw leerlingen. 

Al sinds 2005 melden wij ons bij schooldirecties om onze kwaliteitsvolle dienstverlening aan te bieden. Steeds meer schoolinstellingen schenken hun vertrouwen aan onze organisatie. Wij hebben dan ook een succesformule in huis die écht werkt en bijdraagt tot een proper schoolgebouw op continue basis.

En meer dan 30 jaar ervaring in scholenonderhoud... dat merk je meteen!


Arion Facility Services is gericht op het continu verbeteren van de interne processen en de dienstverlening op basis van feedback van onze klanten en stakeholders. Dit alles met als doel de klanttevredenheid nog verder te verhogen. Ons eigen kwaliteitsmanagementsysteem ISO9001:2015 helpt ons daarbij. Het geeft onze onderneming meer structuur, verhoogt de efficiency en verbetert onze diensten. U kunt dus vertrouwen op onze kwaliteit.Arion Facility Services is lid van ABSU (Algemene Belgische SchoonmaakUnie)