28/10/2019

Denk anders. Denk proper.

Vandaag lanceren wij onze nieuwe website voor schoolinstellingen.

Tijden veranderen, de maatschappij verandert... ook wij evolueren op een positieve manier mee! Daarom is het moment aangebroken om een nieuwe impuls te geven aan onze aanpak aangaande het dagelijks en periodiek schoonhouden van scholen. Hoe we dat doen? Hartelijk welkom op www.propereschool.com.


09/07/2019

ISO 9001:2015 certificaat opnieuw behaald!

We zijn trots dat we u kunnen informeren dat Arion Facility Services haar hercertificering heeft behaald conform de nieuwe norm ISO 9001:2015.

ISO 9001:2015 is dé norm op gebied van kwaliteitsmanagementsystemen. 

Het behalen van deze norm staat garant dat onze processen inzichtelijk, beheersbaar, bestuurbaar, en helder zijn én aantoonbaar aan de gestelde eisen voldoen.  

Intussen is onze onderneming al 10 jaar lang ISO-gecertificeerd met een kwaliteitsgedachtegoed doordrongen door passie, innovatie en bijzondere aandacht voor klanten, personeel, leveranciers en alle belanghebbenden. 05/07/2019

Beste Christianne,

Je bent nu met pensioen.

Een stuk van je leven 
heb je het beste van jezelf aan ons bedrijf gegeven.
Vanaf nu ben je vrij in je doen en laten,
en beslis je zelf wat je ervan gaat maken.
Een mooie toekomst ligt op jou te wachten,
om je jarenlange inzet te verzachten.
Nu beslis jij zelf over uur en tijd,
en kan je alles doen wat je verblijdt!

Hartelijk dank voor al die jaren van inzet, werklust en klantgerichtheid!

 

Marc Jans

Zaakvoerder


12/06/2019


11/12/2018

WICO Scholengemeenschap kiest voor verdere samenwerking met Arion Facility Services!

De WICO scholengemeenschap heeft recent de schoonmaakopdracht voor WICO Campus Sint-Jozef Lommel gegund aan Arion Facility Services. Het ging om een Europese aanbesteding aangaande schoonmaak van lokalen en hun inhoud, gepubliceerd in de maand juli 2018. 

Al sinds februari 2006 verzorgt Arion de schoonmaak van WICO Campus Sint-Jozef in Lommel.

Een lang en gewaardeerd partnership dat nu opnieuw werd beloond met een contractverlenging.

Voor de WICO scholengemeenschap is kwaliteit van kapitaal belang. Een propere school voor directie, leerkrachten, stafmedewerkers en leerlingen draagt bij tot een aangename werk- en leeromgeving.

Ook bezoekers aan deze school zijn telkens aangenaam verrast over de uitstekende kwaliteit van onze schoonmaakdienstverlening! Voor ons draait het altijd om beleving. Dat is waar wij in geloven.

WICO Campus Sint-Jozef Lommel biedt een brede waaier aan studierichtingen en maakt het mogelijk een doordachte keuze te maken die aansluit bij elk kind zijn/haar mogelijkheden en verzekert continuïteit van het eerste tot en met het zesde jaar voor alle leertrajecten in ASO, BSO en TSO. Het onderwijs van WICO Campus Sint-Jozef Lommel is uitdagend en biedt kinderen een uitstekende basis om talenten maximaal te ontplooien. 


05/11/2018

Lovende woorden!

Naar aanleiding van een gepubliceerd artikel op LinkedIn over onze divisie Dolphins On Tour kreeg onze zaakvoerder lovende woorden...

Zulke reacties stimuleren ons om elke dag te zoeken naar uitdagingen, innovaties en oplossingen voor onze klanten.

Het stimuleert ons om te doen wat we graag doen

nl. ondernemen met passie!

Hartelijk dank Muriel!


"Marc, ik noem jouw naam vaak tot voorbeeld. Tegenwoordig is een klant niet meer belangrijk in verschillende organisaties. Jij echter behandelt de klant waardig en met respect, analyseert de situatie en biedt een interessant voorstel. Kortom op en top service, respect en waardigheid.

Proficiat en succes gewenst in alles wat je onderneemt!"

Muriel Leenders

Manager Financial Services bij KT-Scholengroep


16/10/2018

Proud to be Belgian!

De Belgische schoonmaakbranche wordt quasi gedomineerd door buitenlandse bedrijven. 

Als puur Belgische facilitaire dienstverlener is naar ons gevoel dan wel een beetje chauvinisme toegestaan.

Voor ons draait het altijd om beleving. 

Dat is waar wij in geloven. 29/08/2018

Logo redesign Arion Facility Services!

De schoonmaakbranche verandert in snel tempo! Ons logo was dan ook toe aan een opfrissing.

Ons nieuw logo straalt nu de snelheid van innovatie uit met een moderne look! Onze bijhorende nieuwe huisstijl staat nog steeds gelijk aan ons imago: innoverend, fris en betrouwbaar07/08/2018

Project behandeling linoleumvloeren

Recent mocht Arion Facility Services linoleumvloeren behandelen in een lagere schoolinstelling.

Het verwijderen van oude waslagen op linoleum- en pvc-vloeren vraagt een specialistische aanpak.

De oude waslagen worden verwijderd en de vloer wordt vervolgens opnieuw beschermd met minimaal twee waslagen. Zo blijft linoleum- of pvc-vloer weer geruime tijd netjes met behoud van glans (mat of high-gloss) en wordt slijtage voorkomen. Interesse? Contacteer ons hier voor een vrijblijvend voorstel!

VOOR

NA14/06/2018

Arion Facility Services in Sterck.Magazine!

In editie N°25 van Sterck.Magazine verscheen onze advertentie waarin we onze dienstverlening onder de aandacht brengen! Arion Facility Services profileert zich nog steeds als de meest innovatieve facilitaire dienstverlener van België, met als stevig fundament schoonmaakdiensten.

We gaan voor kwaliteit. Wij willen de beste zijn. Wij hebben uitstekende kennis van alle aspecten van het schoonmaakvak en weten voor elke uitdaging de beste oplossing te vinden.


Voor ons draait het altijd om beleving.

Dat is waar wij in geloven.


04/04/2018


 

Onze visie op schoonbeleving.


Kwaliteit begint met het nakomen van afspraken met de klant.

De mate waarin dat gebeurt bepaalt de uiteindelijke mate van klanttevredenheid. Sinds lange tijd wordt de kwaliteit van de schoonmaakdienstverlening enkel technisch beoordeeld. Arion Facility Services lanceert daarom haar eigen visie op schoonbeleving met een innovatieve tool "ArionVision". 

Met ArionVision combineren wij een technische beoordeling met een meting van schoonbeleving én een meting van de klanttevredenheid. Drie pijlers die voor ons uitermate belangrijk zijn om onze dienstverlening te beoordelen. Voor ons draait het altijd om beleving. Dat is waar wij in geloven.